Försäkring

Försäkring hos Carplus

När du privatleasar en bil från Carplus, oavsett om den är helt ny eller pre-owned, ingår alltid en försäkring till din bil. Alla bilmärken som Carplus erbjuder har vagnskadegaranti som ingår i leasingavtalet. Utöver vagnskadegarantin ingår en halvförsäkring till din bil som vi tecknar i samarbete med Länsförsäkringar eller If Skadeförsäkring. Kombinationen ger samma försäkringsskydd som helförsäkring. Skulle vagnskadegarantin utgå så tecknas automatiskt en helförsäkring på bilen oavsett försäkringsbolag.

försäkringssidan1

Försäkring av lika värde!

Vi har tagit fram det bästa försäkringserbjudandet till dig och din bil. Försäkringarna är av lika värde, skräddarsydd för att passa till respektive bilmärke. Bilförsäkringen är inget du kan eller behöver teckna själv, den är densamma oavsett ålder och vart du bor.
Nedan hittar du mer information för både Länsförsäkringar och If Skadeförsäkring.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är en trygg bilförsäkring som ger dig ett bra skydd för dig och din bil. MER-tilläggsförsäkring ingår där du får ett extra skydd i din bilförsäkring. Med MER-försäkringen får du bl.a. ersättning för en hyrbil om något plötsligt händer med din egen bil så att den inte går att köra och sänkt självrisk vid skadegörelse.
Tel: 031-63 16 60

Läs mer          Anmäl skada

Länsförsäkringar

If Skadeförsäkring

Med If Rulla vidare-försäkring får du snabb hjälp dygnet runt om olyckan är framme och ser till att skadehanteringen går smidigt.
Stor Bilextra ingår och är till stor hjälp om något plötsligt händer med din bil då du bl.a. får ersättning av självrisken vid krock med djur och sänkt självrisk vid skadegörelse.
Tel: 08-541 707 60

Läs mer          Anmäl skada

IF

Vilken försäkring tillhör din bil?

Är du osäker över vilken försäkring som omfattar din privatleasing, eller är intresserad av att veta mer om vilken försäkring som tillhör ett specifikt bilmärke. Kontakta oss gärna när vi är online i chatten eller via formuläret så hjälper vi dig med dina frågor.

Starta chatt

Vagnskadegaranti

En fabriksny bil från Carplus har en vagnskadegaranti från tillverkaren. Vid leveransen följer det med ett vagnskadegarantibevis, där startdatum för vagnskadegarantin står.

Om du har frågor om din vagnskadegaranti eller behöver göra en skadeanmälan kontakta biltillverkares officiella försäkringsbolag.

Kontakt

Car-Map

Betalskydd

Via Carplus får du ett kostnadsfritt betalskydd de första tre månaderna av din leasingperiod som sedan löper vidare. Det är en trygghet och försäkring som kan ersätta månadsbeloppet på din faktura i upp till ett år om du skulle bli arbetslös, få nedsatt arbetsförmåga eller läggas in på sjukhus. Försäkringen kan också lämna ersättning för del av återstående leasingavgifter vid dödsfall.

Läs mer

Carplus-betalskydd

Login för Carplus-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut