Betalskydd

Carplus erbjuder betalskydd

Betalskydd är en trygghetsförsäkring som kan ersätta månadsbeloppet på din faktura i upp till ett år om du skulle bli arbetslös, få nedsatt arbetsförmåga eller läggas in på sjukhus. Försäkringen kan också lämna ersättning för del av återstående leasingavgifter vid dödsfall.

Betalskyddet ingår kostnadsfritt i ditt leasingavtal under de tre första månaderna, därefter förlängs försäkringen automatiskt enligt ditt avtal. Det går bra att när som helst välja att avsäga dig betalskyddet.

PHEV-Baklykta

Trygghet oavsett bilmärke!

Ibland är oturen framme och man råkar bli arbetslös, sjuk eller skadad. Det sista man vill när något har hänt, är att behöva oroa sig för ekonomin. Då finns Carplus betalskydd där för att hjälpa dig på vägen oavsett vilket bilmärke du leasar. Betalskyddet tecknar vi i samarbete med DNB Finans eller If Skadeförsäkring beroende på vilken bil du har. Nedan hittar du mer information om betalskyddet för både DNB Finans och If Skadeförsäkring och kan läsa mer om just ditt betalskydd.

DNB Finans

Betalskydd via DNB gäller för dig som har tecknat privatleasingavtal med Carplus och DNB Finans. Betalskyddet betalar din leasingavgift om du blir sjuk eller arbetslös. Det är tillfällen då det är skönt att slippa bekymra sig för sitt leasingavtal.

Läs mer

DNB

If Skadeförsäkring

Betalskydd via If Skadeförsäkring gäller för dig som har tecknat privatleasingavtal med Carplus och Danske Bank. Försäkringen lämnar ersättning för månadsbeloppet på din finansieringsfaktura om du skulle drabbas av ofrivillig arbetslöshet, arbetsoförmåga eller sjukhusvistelse.

Läs mer

IF

Vilket betalskydd tillhör din bil?

Är du osäker över vilket betalskydd som omfattar din privatleasing, eller är intresserad av att veta mer om vilket betalskydd som tillhör ett specifikt bilmärke. Kontakta oss gärna när vi är online i chatten eller via formuläret så hjälper vi dig med dina frågor.

Starta chatt

Fler sätt att nå oss:

Mail & Telefon

Om du har frågor om vår privatleasing är du välkommen att kontakta oss på andra alternativ än chatten.

Telefon:
031 – 790 01 90

E-post:
Info@carplus.se

Supportteamet-Carplus

Login för Carplus-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut