Carplus Store Frölunda Torg

I ett av Sveriges största köpcentrum hittar ni vår butik Carplus Store på Frölunda Torg. En mörkare butiksinredning, men ett ljust och varmt bemötande hos personalen! Med 16 olika varumärken paketerade i en helhetslösning kan du här få hjälp hela vägen i ditt sökande efter din nästa bil. Hit kan du ta dig direkt med spårvagn eller buss, och tar du bil parkerar du gratis i 3 timmar. Länge nog för att kunna sitta ner och ta en kaffe med oss. Varmt välkommen!

Personal

Rasmus Miceli
Gabriel Ed
Fadi Taih
Rabiih Kamel
Tanja Elou
Folke Arvidsson

Carplus Store Väla

Varmt välkomna till vår butik på Väla köpcentrum strax utanför Helsingborg. Till ytan sett en mindre butik, men med samma breda utbud av 16 olika varumärken och medarbetare som gärna stöttar och hjälper dig hela vägen med din nästa bilaffär! Här finns också en eventyta utanför butiken där du kan kolla på bil samt prata med oss. Välkommen in, slå dig ner i våra lounge-fåtöljer eller sitt och prata med oss i fråge-&beställhörnan!

Personal

Qendrim Krasniqi
Carl Håkansson
Ella Håkansson
Marcus Lind

Carplus 421

På köpcentret 421 i Göteborg hittar ni vår bil-monter. Precis som i våra butiker sker här byte av bilar cirka varannan månad, ett perfekt sätt att ha koll på de senaste nyheterna och modellerna inom bilvärlden. Tillgängligt 6-22 alla dagar i veckan!